skip to Main Content

Design stoelen en fauteuils van Pilat&Pilat

Design eetkamerstoelen van hout zijn een tijdloze keuze voor het interieur. Wij hebben verschillende
modellen in onze collectie: variërend van puur hout met een sobere en basic uitstraling tot een stoel
met zachte zitting dat volledig of gedeeltelijk bekleed kan worden met mooi zacht schapenleer of een stof naar keuze.

design stoelen van hout

Onze houten eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in licht iepen, eiken en walnoot. Wij hebben basic modellen zonder armleuningen maar ook de zeer comfortabele Froukje of de origami-achtige Diny stoel waar je met gemak na het tafelen de hele avond in blijft zitten. Een leuke overweging is om verschillende modellen aan één tafel te plaatsen waarmee een speelse opstelling van modellen wordt gecreëerd. Laat de verschillende modellen in bijvoorbeeld eenzelfde kleur lakken voor de nodige eenheid.

Voeg kleur en persoonlijkheid toe

Naast de uitvoeringen in eiken, walnoot en licht iepen kunt u er ook voor kiezen een stoel of kruk in een kleur te laten afwerken. Zwart bijvoorbeeld accentueert de vorm en bij een natuurlijk houten tafelblad steekt een zwart uitgevoerde stoel extra mooi af. Ook is het mogelijk een stoel voor een deel in een kleur naar keuze te lakken. Laat u inspireren door de volgende Blog te lezen: kracht van zwart. Wees creatief en bespreek uw wensen met uw dealer.

Een stoel voor bij uw eetkamertafel of fauteuil voor erbij

Houten stoelen: o.a. de basic Lutske, de geraffineerde Greta of de sierlijke Pas
Houten stoelen bekleed met stof of leer: o.a. de strakke en toch zachte Koos, de Diny en Hitoshi die beide het subtiele Oosten en sobere Noorden samenbrengt.
Kruk of toch bijzettafel: handig voor erbij: de eigenzinnige Syl en de Syto, het ‘neefje’ van de imposante Pake Sytse tafel
Fauteuils: Kristien zit heerlijk en is ondanks de bescheiden lijnen een echte ‘stayer’ in de collectie. De Ludy fauteuil heeft dezelfde strakke lijnen maar speelt met de ruimte. De Touter is geheel van hout en doet het goed in bijvoorbeeld een logeer- of kinderkamer.

De collectie stoelen en fauteuils

In het overzicht hierboven ziet u onze collectie stoelen en fauteuils. Per product hebben wij zoveel mogelijk gegevens voor u inzichtelijk gemaakt: naast de maatvoering, divers inspiratiebeeld en stalen & afwerkingen kunt u onder downloads alle productinformatie en prijzen terugvinden. Naast leersoorten is het ook mogelijk een aantal stoelen en fauteuils te bekleden met een mooie stof naar keuze. Uw dealer kan u hierbij adviseren, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer Pilat&Pilat meubelen

Of kiest u naast een serie stoelen voor een functionele maar eenvoudige bank voor bij uw eetkamertafel? Ook dat kan binnen onze collectie. Wij nodigen u uit de volgende meubelgroepen ook eens te bekijken: de bijzettafels en bureaus die goed staan in uw woonkamer maar sla de kastencollectie zeker niet over. Voor een mooi Pilat&Pilat woonaccessoire verwijzen wij naar de pilatshop, hier vindt u unieke woonaccessoires die met dezelfde eenvoud en liefde voor het ambacht zijn gemaakt.

Onze meubels moet u in het echt zien.

Vaak horen wij dat onze meubelen in het echt nog mooier zijn dan verwacht. Zoek een dealer bij u in de buurt via verkooppunten en laat u verrassen. Wij hebben een met zorg geselecteerd netwerk van gerenommeerde dealers. Zij kunnen u adviseren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Interesse in een specifiek model? Wij adviseren u eerst te informeren bij het gekozen verkooppunt of zij deze in hun aanbod hebben opgenomen.

Complete Pilat&Pilat meubelcollectie in Twijzel

Voor de gehele collectie bent u welkom deze te komen bekijken in onze showroom in Twijzel. Naast alle collectiemodellen en de Pilat&Pilat woonaccessoires in de fysieke pilatshop hebben wij een wisselend aanbod van mooie woon-items van onder andere HAY, Ferm Living, Pol’s Potten en exclusief aardewerk van Cor Unum. Wees welkom en laat u inspireren. Wij zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 t/m 16:00 uur en op elke laatste zaterdag van de maand van 11:00 tot en met 16:00 uur. Ga naar contact voor de actuele openingstijden.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.