skip to Main Content

Design banken van Pilat&Pilat voor bij uw eetkamertafel

Complementeer uw eettafel met een bijpassende Pilat&Pilat bank. Tijdloze eetkamerbanken brengen eenheid en gezelligheid
naar de eetkamer en vormen een waar statement samen met een Pilat&Pilat eetkamertafel in ieder interieur.

Zit goed, staat goed

Eetkamerbanken kunnen dienen als vervanging van eetkamerstoelen, maar zijn tevens prachtig als aanvulling op een serie stoelen aan de eettafel. Het voordeel van een bank is dat het rust uitstraalt en dat het aan een variabel aantal mensen een zitplek kan bieden. Wij hebben verschillende modellen binnen onze collectie: variërend van puur hout met een sobere en basic uitstraling tot een bank met comfortabele zitting dat volledig bekleed is met zacht schapenleer. In veel gevallen is de bank onderdeel van een set en in eenzelfde taal getekend met het ontwerp van een tafel. Solitair maken ze echter net zoveel indruk.

Hoge kwaliteit, goed gevoel.

Wij zijn een eerlijk en betrouwbaar Fries bedrijf. De pure natuur waarin wij leven leert ons om respectvol om te gaan met mensen, vakmanschap en materialen. Wij leggen een kwalitatief hoogwaardige basis. Door hard te werken en de processen voortdurend te verbeteren mag u een bepaalde degelijkheid en kwaliteit van ons verwachten. Wij zijn trots op wat wij maken omdat we weten dat het goed is.

Verschillende vormen binnen de banken collectie:

Banken passend bij tafelontwerp: Bas, Dorus, Elizabeth, Hindrik Langshout, Mads, Marjelle en Wybe
Solitair: Amarinz met een strakke uitstraling en zachte zitting.
Multifunctioneel: bank, opberger, sidetable: Dûbeld heeft het allemaal.
Voor buiten: de Berthe bank is met haar strakke lijnen en goede zit een statement op uw terras
XL: Hinke zit zacht en kan met of zonder rugleuning en is verkrijgbaar tot wel 3,5 meter.
XXL: Hindrik Langshout en de Mads zijn mogelijk met een lengte van 4 tot wel 5 meter

Bekijk de collectie banken

In het overzicht hierboven ziet u de gehele collectie banken. Per product hebben wij zoveel mogelijk gegevens voor u inzichtelijk gemaakt: naast de maatvoering, divers inspiratiebeeld en houtsoorten & afwerkingen kunt u onder downloads alle productinformatie en prijzen terugvinden. Bij stalen en afwerkingen staan ook de leersoorten die wij standaard aanbieden in een overzicht (klik op het plusje). Naast leersoorten is het ook mogelijk de banken te bekleden met een mooie stof naar keuze. Uw dealer kan u hierbij helpen, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer Pilat&Pilat

Of bent u toch op zoek naar een goede set stoelen? Ook dit bieden wij aan. Deze zijn in dezelfde heldere lijnen ontworpen als onze tafels, salontafels en kasten. Verder nodigen wij u uit onze collectie houten designbureaus eens te bekijken voor het creëren van een mooie stijlvolle werkplek in huis. En wist u dat er in onze webshop altijd iets moois te ontdekken valt voor uzelf of om cadeau te geven?

De collectie graag in het echt bekijken?

Wij hebben een met zorg geselecteerd netwerk van gerenommeerde dealers. Zij kunnen
u adviseren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Klik op de knop ‘verkooppunten’ in het menu voor een Pilat&Pilat dealer bij u in de buurt. Handige tip: Wij adviseren u eerst contact op te nemen met uw dichtstbijzijnde dealer indien u geïnteresseerd bent in een specifiek model. Onze dealers hebben in de meeste gevallen slechts een deel van de Pilat&Pilat collectie uitstaan.

Complete collectie in de Pilat&Pilat showroom in Twijzel

Voor het bekijken van de gehele collectie van Pilat&Pilat nodigen wij u uit naar onze showroom in Twijzel af te reizen. Ervaar zelf het ‘thuiskomen bij de basis’ en beleef de rust en natuur in ons geliefde Friesland. Naast alle modellen en de woonaccessoires in de fysieke pilatshop hebben wij een wisselende tentoonstelling van werk van kunstenaars en exposanten die eenzelfde voorliefde uitdragen voor ambacht, cultuur en natuurlijke materialen. Wees welkom en laat u inspireren.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.