skip to Main Content

houten designbureaus van Pilat&Pilat

Met het juiste bureau creëert u een mooie maar ook functionele werkplek die inspireert om aan het werk te gaan.
Onze bureaus herkent u aan de heldere lijnen, de kracht van eenvoud. Aan een bureau van Pilat&Pilat gaat werken als vanzelf.

Tijdloos en functioneel

Wij hanteren een helder handschrift voor al onze ontwerpen, daarin volgen wij niet de trends maar zoeken we altijd naar die duurzame eigenzinnige signatuur. Wij bieden meubels met karakter, net als bij mensen is elk ontwerp uniek en door het werken met hout is er geen meubel gelijk.

Bureaus binnen onze collectie:

Zwevend aan de muur: prachtig in eenvoud en toch bureau en boekenplank in een: Kees.
Leunend tegen de muur: mooi ruim en door de schuine poten een eigenzinnige look: Het Jonas bureau.
Boekenplank en bureau in een: Het Lutgarde bureau, zie ook de Lutgarde hoekkasten, zelfde ontwerp maar dan verticaal.
Stevig op ijzeren poten: Wilke, mooi afgeschermd werken en hij helpt om rondslingerend papier op te bergen. Voor de ijzeren poten kiest u een RAL-kleur naar wens.
Tegen de muur of midden in de kamer: Bas kan het aan, prachtig door de unieke verlijming van het hout en luchtig door de open tandverbinding aan de zijkanten.

Bekijk de collectie bureaus

In het overzicht hierboven ziet u de modellen binnen onze collectie, kijk gerust verder en weet dat er (voor een meerprijs) afwijkende maten mogelijk zijn op aanvraag. Per product hebben wij divers inspiratiebeeld verzameld en houtsoorten & afwerkingen inzichtelijk gemaakt. Onder downloads kunt u alle productinformatie (afmetingen en prijzen) terugvinden.

Meer meubelen

Bekijk ook onze eetkamertafels, banken voor bij uw eettafel, salontafels, bijzettafels, stoelen, maar ook hebben we een prachtige serie kasten. Voor een mooi Pilat&Pilat woonaccessoire verwijzen wij naar de pilatshop, hier vindt u unieke woonaccessoires die met dezelfde eenvoud en liefde voor het ambacht zijn gemaakt.

Onze meubelen wilt u in het echt zien en aanraken.

Wij hebben een netwerk van gerenommeerde dealers die met zorg zijn geselecteerd. Zij kunnen u goed adviseren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ga voor een dichtstbijzijnde Pilat&Pilat dealer naar verkooppunten. Let op: onze dealers hebben een deel van de Pilat&Pilat collectie uitstaan, wij adviseren dan ook om eerst hiernaar te informeren bij de betreffende dealer indien u geïnteresseerd bent in een specifiek model.

Complete collectie in de Pilat&Pilat showroom in Twijzel

Ervaar zelf het ‘thuiskomen bij de basis’ en bekijk de gehele collectie bij ons in de showroom en beleef de rust en natuur in ons geliefde Friesland. Naast alle collectiemodellen en de Pilat&Pilat woonaccessoires in de fysieke pilatshop hebben wij een wisselend aanbod van mooie woon-accessoires van onder andere HAY, Ferm Living, Pol’s Potten en exclusief aardewerk van Cor Unum. Wees welkom en laat u inspireren. Onze openingstijden zijn: dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 t/m 16:00 uur en op elke laatste zaterdag van de maand van 11:00 tot en met 16:00 uur. Ga naar contact voor de actuele openingstijden.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.