skip to Main Content

Houten bijzettafels van Pilat&Pilat

Een tafel voor in de zithoek nodig maar u wilt graag een wat flexibelere opzet met meer vrijheid en veelzijdigheid dan een salontafel?
Bekijk dan hier onze collectie bijzettafels: Van luchtige, hoge modellen tot laag en robuust maar allemaal compact en makkelijk te verplaatsen.

Compact en multi-functioneel

Een bijzettafel is niet alleen handig voor het kopje koffie dat u even weg wilt zetten naast uw favoriete fauteuil, maar ook handig wanneer u een feest geeft. Dit multi-inzetbare tafeltje is makkelijk te verplaatsen. Ook hebben wij een aantal exemplaren die ruimte geven aan alles wat anders op een stapeltje op tafel blijft liggen.

Bijzettafel of extra zitplek?

Ook dit bieden wij. Op de Nel opbergbijzettafel kunt u namelijk goed zitten maar ook de sierlijke driepoot Syl kan gebruikt worden als bijzettafel of kruk. In de Pake Sytse serie is naast de indrukwekkende eetkamertafel, bijzettafel in verschillende hoogtes en breedtes ook de kruk Syto opgenomen die met gemak een volwassen persoon kan dragen.

Keuze uit verschillende modellen

Bijzettafels op wielen: De multi-inzetbare Nel, de robuuste Siebren of opberger Hyke
Op ranke hoge poten: Bijzettafel, opberger, een plaatje op zich: De Annebeth of Hilde Hyk
Bijzettafel of kruk: Gebruik ze zoals u het wilt: De Syl of Syto

Bijzettafels en krukken in onze webshop

Naast de collectie modellen hebben wij nog meer bijzettafels in onze webshop. Bekijk hier de gewichtige maar geraffineerde Kobus die soepel van de een naar de andere fauteuil rolt, of ontdek hier de exclusieve Bosnische bijzettafels die met kundig houtsnijwerk zijn versierd. Uitgevoerd in mat-zwart combineren ze goed met de strakke houten meubelen van Pilat&Pilat. Hier vindt u ook de Syl en Syto kruk en de kleine maar imposante Annie tafeltjes.

Meer meubelen

Naast een uitgebreide tafelcollectie nodigen wij u uit de volgende groepen ook eens te bekijken: salontafels, bureaus, banken voor bij uw eettafel, stoelen, maar ook hebben we een prachtige serie kasten. Voor de Pilat&Pilat woonaccessoires verwijzen wij u naar pilatshop.nl, unieke woonaccessoires handig online te bestellen vanuit uw luie stoel.

Onze meubelen wilt u zien en aanraken.

Wij hebben een netwerk van gerenommeerde dealers die met zorg zijn geselecteerd. Zij kunnen u goed adviseren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ga voor een dichtstbijzijnde Pilat&Pilat dealer naar verkooppunten. Let op: onze dealers hebben een deel van de Pilat&Pilat collectie uitstaan, wij adviseren dan ook om eerst hiernaar te informeren indien u geïnteresseerd bent in een specifiek model.

Complete collectie in de Pilat&Pilat showroom in Twijzel

U bent van harte welkom de gehele collectie te komen bekijken in ons met zorg gestylde showroom in Twijzel. Ervaar zelf het ‘thuiskomen bij de basis’ en beleef de rust en natuur in ons geliefde Friesland. Naast alle modellen en de woonaccessoires in de fysieke pilatshop hebben wij een wisselende tentoonstelling van werk van kunstenaars en exposanten die eenzelfde voorliefde uitdragen voor ambacht, cultuur en natuurlijke materialen. Wees welkom en laat u inspireren. Ga voor meer informatie over de actuele tentoonstelling naar onze Culturele Agenda.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.