skip to Main Content

houten design tafels van Pilat&Pilat, al 25 jaar een begrip

Wilt u de inrichting van uw woning aanpassen en/of vernieuwen en ziet u door de bomen het bos niet meer door al het aanbod?
Zoek niet verder, u bent op de juiste plek. Wij bieden een heldere basis van hoogwaardige houten designtafels die
door hun eenvoud en warmte moeiteloos hun plek vinden in elke stijl en ruimte.

vierkant

blank
een tafel is de basis

Aan een tafel wordt gegeten, worden gesprekken gevoerd, wordt geborreld, kortom aan een tafel wordt geleefd en worden mensen met elkaar verbonden. Wij geven onze ontwerpen allemaal een familienaam met een reden. Elke familie is een kleurrijke verzameling van diverse karakters en zo is ook onze collectie ontstaan: Het ene ontwerp is sober en ingetogen, de ander stoer en robuust of juist rank en luchtig. Maar ook klassiek of juist avontuurlijk kan in dit rijtje of een tikkeltje eigenwijs. Een ding hebben ze gemeen: Met een tafel van Pilat&Pilat laat u zien dat u voor kwaliteit gaat.

Duurzaamheid is voor ons vanzelfsprekend

Wij willen bijdragen aan een groter waardebesef aangaande de grondstoffen die wij gebruiken voor onze meubelen, een duurzame verwerking van het hout zit in onze natuur. Daarnaast zetten wij bewust de constructie van het meubel in het licht waardoor een echtheid en puurheid ontstaat die elk tijdperk overstijgt. Wat echt is blijft en kan worden doorgegeven. U haalt met recht een duurzaam meesterwerk in huis.

Verschillende tafelblad vormen binnen de tafelcollectie:

Rechthoekig: van de stoere Hindrik Langshout tot de meer verfijnde Stien
Ovaal: van de enkelpotige Dirk Jisk tot icoon Pake Sytse
Rond: bekijk hiervoor de Dirk Jisk, Pake Sytse en de Stien tafel
‘nieuwe’ tafelbladvormen: de ‘Tangram’ Kodama tafels of de Djurre met recht-ovaal tafelblad

Bekijk de collectie tafels

In het overzicht hierboven ziet u de gehele collectie tafels, kijk gerust rond en weet dat er bij veel modellen meerdere opties zijn. De Dirk Jisk kan bijvoorbeeld gemaakt worden met een rechthoekig, vierkant, ovaal of rond tafelblad. Per product hebben wij zoveel mogelijk gegevens voor u inzichtelijk gemaakt: naast de maatvoering, divers inspiratiebeeld, houtsoorten & afwerkingen kunt u onder downloads alle productinformatie en prijzen terugvinden.

Meer meubelen

Naast een uitgebreide tafelcollectie nodigen wij u uit de volgende groepen ook eens te bekijken: salontafels, bijzettafels, bureaus, banken voor bij uw eettafel, stoelen, maar ook hebben we een prachtige serie kasten. Voor de Pilat&Pilat woonaccessoires verwijzen wij u naar pilatshop.nl, unieke woonaccessoires handig online te bestellen vanuit uw luie stoel.

Toch liever de collectie in het echt bekijken?

Wij hebben een netwerk van gerenommeerde dealers die met zorg zijn geselecteerd. Zij kunnen u goed adviseren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ga voor een dichtstbijzijnde Pilat&Pilat dealer naar verkooppunten. Let op: onze dealers hebben een deel van de Pilat&Pilat collectie uitstaan, wij adviseren dan ook om eerst hiernaar te informeren indien u geïnteresseerd bent in een specifiek model.

Complete collectie in de Pilat&Pilat showroom in Twijzel

U bent van harte welkom de gehele collectie te komen bekijken in ons met zorg gestylde showroom in Twijzel. Ervaar zelf het ‘thuiskomen bij de basis’ en beleef de rust en natuur in ons geliefde Friesland. Naast alle modellen en de woonaccessoires in de fysieke pilat shop hebben wij een wisselende tentoonstelling van werk van kunstenaars en exposanten die eenzelfde voorliefde uitdragen voor ambacht, cultuur en natuurlijke materialen. Wees welkom en laat u inspireren. Ga voor meer informatie over de actuele tentoonstelling naar onze Culturele Agenda.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.