skip to Main Content

Esthetisch en functioneel: de kasten van Pilat&Pilat

Naast het opbergen van uw bezittingen hebben onze designkasten ook een decoratieve waarde en wordt deze een
mooi bijpassend meubelstuk of een echte eye-catcher. Open of gesloten, hoog of laag, een design kast is een smaakvolle toevoeging aan uw interieur.
Naast dressoirs en hangkasten hebben wij ook kast-modules die ruimte bieden aan al uw bezittingen

Kwaliteit staat voorop

Bij het ontwerpen en de productie van een kast houden wij rekening met het langdurige gebruik. Veel kasten kunnen in verschillende ruimtes binnen uw huis een plek vinden. Vraagt het om geslotenheid of juist om een pure omlijsting van uw kunstverzameling? Het kan beide. Met onze kasten laat u zien dat u voor kwaliteit gaat, wij maken meubelen die een leven lang meegaan en door de tijdloze vormgeving met gemak doorgegeven kunnen worden aan de volgende generatie. Wij maken erfstukken voor de toekomst.

Een waardevolle aanvulling op uw inventaris.

Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod: van een klein hangend nachtkastje tot een groot formaat kast die kan dienen als ‘walk in closet’. Onze opbergkasten zijn niet alleen functioneel, ze zijn ook echte eye-catchers. Berg servies, boeken, apparatuur of andere persoonlijke items op in een kast met (schuif)deuren of kleppen of laat uw accessoires juist zien in een open vakkenkast. Veel van onze kasten leveren wij gemonteerd aan. Voor de grotere exemplaren heeft uw dealer een team monteurs klaarstaan of helpen wij u graag op aanvraag.

Verschillende vormen kasten in de Pilat&Pilat ‘Famylje’ collectie

Eenvoudige horizontale lijnen met veel bergruimte: De Sym kast en Sym-0208
Veel opbergruimte achter prachtige ‘japanse’ deuren: De Jaap kast in drie standaardmaten maar ook een afwijkende maat is op aanvraag mogelijk.
Iconen in de collectie: De Meint hangkast en Meint Rein met soepel lopende schuifdeuren
De luchtige ‘Hotze’ serie: Hangdressoir met mooie verticale greepjes en de luchtige  hangkast die vraagt om mooie spullen. Hang een serie naast elkaar voor meer impact.
Kunstwerken op zich: De Diederik kast die van elke kant weer een andere aanblik heeft en het leuk doet als groep van verschillende hoogtes. Of de ambachtelijke Lutgarde welke in drie hoogtes verkrijgbaar is. De lage versie kan mooi op een keukenblad in een hoek of op een bureau.
Veel gezichten: Eirik als (hang)nachtkastje of als royaal 7 vaks Tv-meubel. Niet alles open? De los te bestellen deurtjes bieden uitkomst.
Geheel uit hout of op een ijzeren frame: De Elfriede kastenserie heeft een vast aantal maten maar oneindig veel mogelijkheden.
Creatieve vrijheid?: De open Edward kast en de Stijn kastmodules hebben oneindig veel mogelijkheden. De losse delen met vaste maten zorgen voor een rustige basis, door te combineren worden de mogelijkheden eindeloos: Van kapstok tot knusse bed achterwand, Stijn heeft het allemaal. Ook de in 2023 gelanceerde Berend is door zijn losse modules een variabel in te vullen kastensysteem: Van kleine hoge kast met deuren tot brede lage wandtafel met variabel te kiezen plek voor de opbergvakken met kleppen

Bekijk de collectie kasten

In het overzicht hierboven ziet u de gehele collectie kasten, dressoirs en/of wandmeubels. Kijk gerust rond en weet dat er bij veel modellen meerdere opties zijn. Per product hebben wij zoveel mogelijk gegevens voor u inzichtelijk gemaakt: naast de maatvoering, divers inspiratiebeeld en houtsoorten & afwerkingen kunt u onder downloads alle productinformatie en prijzen terugvinden.

Meer Pilat&Pilat

Naast onze uitgebreide tafelcollectie nodigen wij u uit de volgende groepen ook eens te bekijken: de salontafels, bijzettafels of bureaus, getekend in het typische Pilat&Pilat handschrift: heldere lijnen en zichtbare houtverbindingen. Ook bieden wij een mooie serie banken of stoelen voor bij uw eettafel. Voor de Pilat&Pilat woonaccessoires verwijzen wij u naar pilatshop.nl: unieke woonaccessoires en kleine meubels handig online te bestellen.

Toch liever de collectie in het echt bekijken?

Liever uw favoriete meubel in het echt bekijken? Dat snappen wij en raden we ook zeker aan. Wij hebben een netwerk van gerenommeerde dealers die met zorg zijn geselecteerd. Zij kunnen u goed adviseren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ga voor een dichtstbijzijnde Pilat&Pilat dealer naar verkooppunten. Tip: Interesse in een specifiek model? Wij adviseren u eerst te informeren bij het gekozen verkooppunt of zij deze in hun aanbod hebben opgenomen.

Complete collectie in de Pilat&Pilat showroom in Twijzel

De gehele ‘Famylje’ collectie staat uit in onze showroom in Twijzel. Onze meubelen moet u in het echt zien en voelen. Naast alle modellen en de woonaccessoires in de fysieke pilatshop hebben wij een wisselende tentoonstelling van werk van kunstenaars en exposanten die eenzelfde voorliefde uitdragen voor ambacht, cultuur en natuurlijke materialen. Onze openingstijden zijn: van dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 t/m 16:00 uur en op elke laatste zaterdag van de maand van 11:00 tot en met 16:00 uur. Ga naar contact voor de actuele openingstijden.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.