skip to Main Content

Design salontafels van Pilat&Pilat

Naast onze design eetkamertafels bieden wij u een gevarieerd aanbod salontafels. Wat is er mooier dan een samenhang te creëren in uw woning?
Verbind de verschillende leefruimtes door te kiezen voor een salontafel met dezelfde heldere lijnen en ontwerp kenmerken.

Salontafels stralend van eenvoud

Een design salontafel heeft een unieke uitstraling en is een meubelstuk waar u graag uw ogen even op laat rusten terwijl u ontspant op uw bank. De zithoek is bovendien een belangrijke plek in huis waar veel sociale interactie plaatsvindt. Maak uw zithoek dan ook compleet met een design salontafel dat straalt in al zijn eenvoud!

Bijzettafels

Wilt u een wat flexibelere opzet met meer vrijheid en veelzijdigheid in gebruik? Bekijk dan ook eens onze collectie bijzettafels: Van luchtige, hoge modellen tot laag en robuust.

Keuze uit verschillende modellen

Rechthoekige vormen: Val als een blok voor Freek met zijn zwevende legplank of ga voor de geraffineerde Meint op RVS pootjes en mooie verbindingsdetails
Hout en staal: zorgen voor een mooi visueel geheel bij de Klaas en Tiemen
Rond en speels: Silas is er in meerdere formaten en heeft een eigenwijs facet dat net anders lijkt als je het vanuit een andere hoek bekijkt.
Met extra opbergruimte: De strakke en luchtige Hotze met zijn drie opbergvakken is onderdeel van een iconische serie: De Hotze hangkast en het Hotze hangdressoir
Als set: de Jacoba set bestaat uit een rechthoekig model met een speelse ronde variant
Laag en midden hoog: Naast de Brugt eettafel is de Brugt ook verkrijgbaar als vierkant of rechthoekige salontafel (30 cm hoog) of als een low-dining tafel die 64 cm hoog is.

De collectie salontafels van Pilat&Pilat

De gehele collectie salontafels vindt u in het overzicht hierboven. Per product hebben wij zoveel mogelijk gegevens voor u inzichtelijk gemaakt: naast divers inspiratiebeeld en houtsoorten & afwerkingen kunt u onder downloads alle productinformatie en prijzen terugvinden. De bijzettafels hebben over het algemeen vaste maten maar bij de meeste salontafels is maatwerk mogelijk. Bespreek uw wensen met een dichtstbijzijnde dealer of mail ons via pilat@pilat.nl

Er is meer

Wij nodigen u uit de volgende meubelgroepen ook te bekijken: onze eetkamertafels, de bijzettafels, bureaus die goed staan in uw woonkamer, hoge banken voor bij uw eettafel, exclusieve stoelen, maar ook hebben wij een uitgebreide collectie kasten. Voor een mooi Pilat&Pilat woonaccessoire verwijzen wij naar de pilatshop, hier vindt u unieke woonaccessoires die met dezelfde eenvoud en liefde voor het ambacht zijn gemaakt.

Onze meubelen wilt u zien en aanraken.

Wij hebben een netwerk van gerenommeerde dealers die met zorg zijn geselecteerd. Zij kunnen u goed adviseren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ga voor een dichtstbijzijnde Pilat&Pilat dealer naar verkooppunten. Over het algemeen hebben onze dealers een (kleiner) deel van de Pilat&Pilat collectie uitstaan, wij adviseren dan ook om eerst te bellen met uw dealer indien u geïnteresseerd bent in een specifiek model.

Gehele collectie staat uit in de Pilat&Pilat showroom in Twijzel

Voor de gehele collectie bent u welkom deze te komen bekijken in onze showroom in Twijzel. Ervaar zelf het ‘thuiskomen bij de basis’ en beleef de rust en natuur in ons geliefde Friesland. Naast alle collectiemodellen en de Pilat&Pilat woonaccessoires in de fysieke pilatshop hebben wij een wisselend aanbod van mooie woon-items van onder andere HAY, Ferm Living, Pol’s Potten en exclusief aardewerk van Cor Unum. Wees welkom en laat u inspireren. Onze openingstijden zijn: van dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 t/m 16:00 uur en op elke laatste zaterdag van de maand van 11:00 tot en met 16:00 uur. Ga naar contact voor de actuele openingstijden.

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.