skip to Main Content
de natuur mee naar binnen

Ondanks dat het nog best aangenaam en zacht is buiten worden de dagen korter en maken wij ons klaar voor het najaar. Ook in het najaar kunnen we nog volop genieten van de natuur en juist nu is het mooi om gedroogde bloemen die verkleuren naar de mooiste naturel tinten of een enkele bessentak mee naar binnen te nemen.

Vervang het frisse zomerse keramiek voor vazen en objecten met wat donkerdere aardetinten of combineer licht hout met het wat donkerdere walnoot voor meer warmte. Dit is ook het moment om kunstobjecten en schilderijen om te wisselen voor een ander kleurpalet.

De kaarsjes kunnen weer aan en kies een van de fraaie Bosnische schapenvachten voor direct meer sfeer. Naast decoratieve pompoenen kunt u in het najaar ook denken aan prachtige zaden, bonen of walnoten als decoratiemateriaal.

blank

Een enkele bessentak, een schapenvachtje, mooie noten en zaden: ze geven direct de juiste seizoensbeleving

blank
blank
blank
online en offline

Nu we weer meer gaan ontspannen in onze woning is het fijn om hier extra aandacht aan te geven. Wij nodigen u uit rond te gaan kijken in onze webshop voor net die mooie houten schaal, ambachtelijk gemaakt Bosnisch aardewerk of een nieuwe kandelaar. Mix verschillende soorten, hoogtes en houtsoorten voor een eigenzinnig effect. Ook verkopen we schapenvachten in de webshop. Toch liever eerst bekijken? U bent welkom de showroom en de fysieke Pilatshop in Twijzel te bezoeken op dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 16:00 uur, loop gerust even binnen.

blank
blank
Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.