skip to Main Content
jubileumactie Pake Sytse

Dit najaar krijgt u 15% korting op de aankoop van een Pake Sytse tafel.

Pake Sytse is de naam van de tafel waarvan de draagconstructie geënt is op de Friese klokkenstoel. Het tafelblad is verkrijgbaar in drie vormen: rechthoekig, ovaal en rond. Elke vorm en formaat heeft een unieke bijpassende draagconstructie. Optioneel kunt u er ook voor kiezen de bladrand en het onderstel in een kleur te laten lakken. Het ronde tafelblad kan ook op een onderstel van 104 cm hoog. Het rechthoekige blad is mogelijk tot een lengte van 4,5 meter en de ovale tot een lengte van 5 meter. Mogelijk in eiken, licht iepen en walnoot.

De actie loopt vanaf week 40 tot en met week 52, 2023

Ga voor meer informatie naar de productpagina van Pake Sytse

blank

de tafel waarin alles samenkomt: de Friese cultuur, kunst, het ambacht en familie

blank
blank
50 jaar liefde voor het ambacht

Dit jaar is Gjalt Pilat inmiddels 50 jaar actief als interieurmaker en ontwerper van massief houten meubelen. Rode draad in zijn werk is de voorliefde voor het ambacht van houtbewerking in welke vorm dan ook. Dit vieren wij doormiddel van een actie rondom zijn favoriete ontwerp: de Pake Sytse tafel, een alom gewaardeerd ontwerp uit 2010.

In 2011 won de tafelserie ‘Pake sytse’ de Vredeman de Vries vormgevingsprijs, een Fries initiatief voor en door vakmensen, designers en creatieven uit de wereld van de vormgeving. Een mooie waardering van collega vormgevers, het bevestigde dat het ontwerp bijzonder is. Door de indrukwekkende draagconstructie en het maatwerk dat toegepast kan worden is deze tafel al in vele formaten geproduceerd voor diverse bedrijven van New York tot Helsinki.

Lees ook het verhaal van het ontstaan van dit ontwerp. Hoe de Friese cultuur, het ambacht en familie samenkomt in dit iconische ontwerp.

blank
Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.