skip to Main Content
Bonnie Boonstra

Bonnie Boonstra creëert expressief en persoonlijk werk. Gevoelsmatig wordt er geëxperimenteerd met verschillende technieken en materialen waardoor er ontroerende maar ook krachtige portretten ontstaan. Elk gezicht heeft een verhaal… al ligt die niet altijd voor de hand.

blank
Menno de Boer

“(…) Ook vormgever en fotograaf Menno de Boer experimenteert met zijn materiaal. Zijn werk heeft iets sympathiek-puriteins in zich. Van een gelikte presentatie moet de Leeuwarder niets hebben. Voor hem geen beelden achter museumglas op fotopapier dat 75 jaar kleurecht blijft. Zijn zwart-witfoto’s drukt hij af op ‘babi pangang papier’, het goedkope, dunne, bijna transparante papier dat door Chinese afhaalrestaurants gebruikt wordt.
De Boer gaat niet voor de eeuwigheid, zijn onderwerp is immers ook eindig: mensen. Mensen verouderen, rimpelen, vergelen, trekken krom en dus is het passend dat het papier waarop hun portretten worden afgedrukt dat ook doet. Verval hoort erbij. (…)”

Dirk van Ginkel, Leeuwarder Courant, 15 februari 2019

De tentoonstelling is, binnen de openingstijden van de showroom van Pilat&Pilat, te bezichtigen tot en met zaterdag 7 maart 2020.

blank
Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.