skip to Main Content
drie kunstenaars, 1 thema.

Van 5 mei t/m 7 juli is de expositieruimte en een deel van de showroom van Pilat&Pilat ingericht met werk van 3 kunstenaars. De verbinding is het thema familie en familiebanden, voor Gjalt Pilat eveneens een inspirerend thema. Werk vanuit verschillende invalshoeken en wisselende technieken zijn samengebracht tot een indrukwekkende eenheid en toch heeft ieder kunstwerk zijn eigen verhaal. Persoonlijke, herkenbare en indringende portretten worden getoond. De expositieruimte is tot de zomer een ruimte waar je geprikkeld wordt tot nadenken over familiebanden en wat voor rol deze speelt in je huidige bestaan. Enerzijds tijdelijkheid, verdriet en gemis maar ook liefde, troost, verbinding en het gezamenlijk vieren van bijzondere gebeurtenissen. Wees welkom en ‘lees’ de verhalen.

De expositie is te bezoeken tot en met vrijdag 7 juli 2023

Showroom/expositieruimte Pilat&Pilat
Tsjerkebuorren 40, 9286 GC Twijzel
Open: dinsdag t/m vrijdag van 11:00 – 16:00 uur
Plus: zaterdag 27 mei en zaterdag 24 juni van 11:00 – 16:00 uur
www.pilat.nl  info@pilat.nl  0511 543 981

blank

families, geschilderd en getekend

blank

Esther Eggink

Tijdelijkheid… Het schilderij dat onder je hand verdwijnt terwijl je het maakt. Het zijn taferelen die mij herinneren aan de Tijdelijkheid… ooit samengevallen met een verdwenen heden.

www.esthereggink.nl

Facebook en Insta:
Esther Eggink
OudeBildtzijl
06-10 93 37 74

blank

Clarisa Jeelof

Familieleden zijn altijd een inspiratiebron voor mijn werk. De karakterontwikkelingen van je kinderen of partner zijn facinerend, ook al zijn ze soms hartbrekend. Het analyseren en weergeven in portretten helpt mij als moeder bij het verwerken.

www.clarisajeelof.nl

Facebook en Insta:
Clarisa Jeelof
Leeuwarden
06-42 14 69 39

blank

Kim Stabin

Ik schilder herinneringen en soms bedachte situaties van mijn joodse familie die ooit uit Rusland naar Zuid-Afrika vluchtte vanwege pogroms. Noem het verwerken op afstand, want ik vertrok naar Nederland, ver van Johannesburg.

www.kim-stabin-kunstschilder.nl

Facebook en Insta:
Kim Stabin
Dronryp
06-33 20 60 06

blank
Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.