skip to Main Content
Nieuwe tafelserie: Djurre, een ontwerp van Gjalt Pilat

Deze veelpotige tafel biedt iedereen een eigen plek. Met zijn slanke voorkomen is Djurre binnen de collectie een charmante verschijning. Op het ranke frame zijn drie bladvormen mogelijk: de rechthoek, het ovaal of de recht-ovaal, die het midden houdt tussen rechthoek en ovaal. De keuze voor tafelblad-vorm, houtsoort en kleur van het frame geeft elke Djurre zijn eigen karakter.

blank
Nieuwe houtsoort Beuken

Vanaf 2023 is beukenhout als houtsoort mogelijk voor een geselecteerd aantal collectie modellen. Beukenhout heeft een gelijkmatige structuur met weinig tekening en kan in brede delen worden toegepast. Hierdoor krijgt een beuken meubel een rustige, lichte uitstraling. Het ovale tafelblad op de afbeeldingen is uit beukenhout gemaakt. Het stalen frame heeft de nieuwe basiskleur caramel.

blank
Nieuwe tafelblad vorm: recht-ovaal

De vorm van dit tafelblad houdt het midden tussen rechthoek en ovaal. Standaard heeft de bladverlijming die bij deze bladvorm hoort kopse verlijmingen, wat ook wel “vertand verlijmd” genoemd wordt. De afgeronde zijkant van dit tafelblad maakt de Djurre extra vriendelijk.

blank
Djurre met rechthoekig blad

Dit tafelblad geeft Djurre een eigen gezicht. Het drie cm dikke tafelblad is opgebouwd uit vijf lagen. De bovenste laag lijkt los te komen van het blad door de profilering van de randen. Met de houtnerf in de dwarsrichting van het tafelblad is de Djurre met rechthoekig tafelblad een tikje eigenwijs.

Ga voor meer informatie en afbeeldingen naar de productpagina

Back To Top
This site is registered on wpml.org as a development site.