Interieurcafé

pilat-en-pilat-interieurcafe-pompoensoep-int-30445ff-tmb-half

lunchcafé achter Pilat&Pilat

Het Interieurcafé is gevestigd achter de showroom van Pilat & Pilat aan de Tsjerkebuorren in Twijzel. Of kortweg ‘achterom’ voor de insiders. Het café is een plek om ontspannen te genieten van allerlei lekkers, van cappuccino, verse muntthee tot huisgemaakt gebak en heerlijke soepen. Wij koken zoveel mogelijk biologisch en met producten uit de regio.

Je kan hier afspreken met vriendinnen voor een lunch, of rustig wat werk verrichten achter je laptop met gratis wifi. Alleen of samen op het terras genieten. Je bent welkom op deze gemoedelijke plek met een warm huiskamer gevoel. De vriendelijke en informele bediening staat voor je klaar.

culturele activiteiten

Gedurende het hele jaar organiseert het Interieurcafé culturele activiteiten in combinatie met lekker eten en drinken.
Terugkerende evenementen zijn de Kunst- en Versmarkt, Taste&FASHION, filmavonden, live muziek, inspirerende lezingen en vertellingen. Bekijk de agenda!

Meer informatie of reserveren?

t. 0511 543981 | interieurcafe@pilat.nl

zakelijk

Het interieurcafé is zeer geschikt voor vergaderingen. Door de toepassing van natuurlijk materiaal heeft het etablissement een prettige akoestiek. Er is uiteraard een draadloze internet verbinding, ook is er een beamer & flipover aanwezig. U kunt in het Interieurcafé heel goed terecht met een grotere groep collega's, vrienden en / of familie. Denk hierbij aan vergaderingen, bruiloften en andere recepties. Voor meer informatie over groepsarrangementen bel of mail ons gerust.

t. 0511 543981 | interieurcafe@pilat.nl

pilat-en-pilat-interieurcafe-nieuw-tmb-1400