FILMavond met maaltijd 25 maart

von Annelies-pilat #film #filmavond

Mooie FILM kijken in prettige ambiance? Met een goed glas wijn binnen handbereik? Kom vrijdagavond 25 maart naar het Interieurcafé in Twijzel.
Rond 18.00 uur serveren we een goede soep met boerenbrood en daarna een huisgemaakt (stoof)gerecht. Na de maaltijd start de FILM en we lassen ook een korte pauze in. Kosten voor deze avond zijn 24,95 p.p., dat is incl. 3 gangen maaltijd en de film. Exclusief drankjes.

Wat wordt er gedraaid?

Een beklemmend Deens drama van Thomas Vinterberg met Mads Mikkelsen als een kleuterleider die ten onrechte beschuldigd wordt van seksueel misbruik

Wanneer kleuterleider Lucas door de 5-jarige Klara ten onrechte wordt beschuldigd van misbruik, verandert zijn leven van het ene op het andere moment in een nachtmerrie. Het nieuws verspreidt zich snel en de inwoners van het dorp beginnen zich tegen hem te keren. De eens zo hechte lokale gemeenschap valt uit elkaar, terwijl Lucas tot doelwit is verklaard.

Op het Filmfestival van Cannes werd Mads Mikkelsen uitgeroepen tot Beste Acteur voor zijn hoofdrol in dit beklemmende Deense drama van Thomas Vinterberg, regisseur van 'Festen'.

reserveren: bel 0511 543981, mail interieurcafe@pilat.nl

Autor: Annelies Pilat

Ähnliche blogs

zu teilen